Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 049 kJ /
2 163 kcal
Bílkoviny213,67 g
– z toho živočišné bílkoviny206,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,30 g
Tuky111,97 g
– nasycené37,31 g
– nenasycené63,35 g
–– mononenasycené41,09 g
–– polynenasycené22,26 g
––– omega 32,89 g
Vláknina28,64 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 7,23 g
Sůl19,08 g
Sacharidy66,27 g
– cukry25,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 - 4 3 - 4 cibule Cibule čerstvá 245 g
3 lzice 3 lzice oleje Olej řepkový 33 ml
6 6 zampionu Žampion čerstvý
800 - 1000 gramu 800 - 1000 gramu veprove plece nebo vepr. kotlet Vepřová plec 900 g
4 4 zelene papriky Paprika zelená čerstvá
8 8 cherry rajcatek Rajčata cherry 240 g
1 1 steril. bulharska zelenina - Ljutenica Zelenina směs sterilovaná
200 ml 200 ml bujónu nebo vyvaru Bujón hovězí 200 g
sul Sůl mořská
pepr Pepř černý
3 - 4 strouzky 3 - 4 strouzky cesneku Česnek čerstvý 24.5 g
skrobova moucka nbeo mouka na zahusteni Bramborový škrob
3 3 jarni cibulky Cibulka jarní čerstvá
mleta sladka cervena paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.