Nutriční hodnoty (Houby vařené jako ovar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 929 kJ / 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 1,08 g |
| – nenasycené | 0,12 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 36,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g malých hříbků (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 600 g |
| 1,5 l 1,5 l vývaru (nebo bujon s vodou) | Vývar masový | 1500 ml |
| strouhaný křen | Křen čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |