Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zvíkovský koláč s jahodovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 308 kJ /
2 703 kcal
Bílkoviny63,26 g
– z toho živočišné bílkoviny24,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,50 g
Tuky142,49 g
– nasycené65,32 g
– nenasycené67,10 g
–– mononenasycené51,37 g
–– polynenasycené15,73 g
––– omega 33,68 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 2,03 g
Sůl1,20 g
Sacharidy274,30 g
– cukry68,73 g
––– laktóza9,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jablek Jablko čerstvé 250 g
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
150 150 g cukru (+ 2 lžíce na posypání jablek) Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hrst hrst lískových oříšků Lískový ořech
hrst hrst rozinek Rozinky
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
cukr Cukr bílý
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.