Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí játra s pórkem a houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 563 kJ /
1 330 kcal
Bílkoviny106,28 g
– z toho živočišné bílkoviny104,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,52 g
Tuky77,55 g
– nasycené18,56 g
– nenasycené54,29 g
–– mononenasycené38,20 g
–– polynenasycené16,09 g
––– omega 34,15 g
Vláknina2,33 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,31 g
Sacharidy50,86 g
– cukry26,68 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hovězích jater Játra hovězí 450 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 3 polévkové lžíce pomletých sušených hub Houby sušené směs
1 kostka 1 kostka drůbeží bujón Bujón kuřecí BIO 10 g
špetku špetku mletý kmín Kmín mletý
špetku špetku chilli koření Chilli paprička mletá
1 1 kávová lžička mleté papriky sladké Paprika červená sušená
špetku špetku koření Argentina gril Koření Argentina
1-2 1-2 polévkové lžíce Solamylu Bramborový škrob
asi 500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
asi 50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.