Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkovo broskvové potěšení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 36

Energie24 251 kJ /
5 796 kcal
Bílkoviny112,39 g
– z toho živočišné bílkoviny92,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,32 g
Tuky333,73 g
– nasycené203,84 g
– nenasycené113,44 g
–– mononenasycené102,00 g
–– polynenasycené11,44 g
––– omega 31,73 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 846 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy582,35 g
– cukry369,55 g
––– laktóza50,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
650 ml 650 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 650 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 16 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 plechovka 1 plechovka broskví Dužina broskve čerstvá
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.