Nutriční hodnoty (Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 777 kJ / 1 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 57,18 g |
– nasycené | 28,25 g |
– nenasycené | 19,89 g |
–– mononenasycené | 16,66 g |
–– polynenasycené | 3,23 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 164,70 g |
– cukry | 160,30 g |
––– laktóza | 28,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
hladkou mouku (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
směs koření na jablkový závin | Perníkové koření | |
2 PL 2 PL cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
Vaječný koňak | Likér vaječný | |
skořice mletá | Skořice ceylonská mletá |