Nutriční hodnoty (Niva v těstíčku s bramborovými trilobity a salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 431 kJ / 1 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,20 g |
Tuky | 77,12 g |
– nasycené | 43,96 g |
– nenasycené | 27,29 g |
–– mononenasycené | 23,09 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 10,42 g |
Sacharidy | 127,27 g |
– cukry | 10,67 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g (2 x 100 g výseč) nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
8 lžic 8 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
pivo (dle potřeby) | Pivo světlé 10ᵒ | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
sedmibylinný ocet | Ocet lihový |