Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 606 kJ /
2 296 kcal
Bílkoviny105,54 g
– z toho živočišné bílkoviny87,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,54 g
Tuky181,50 g
– nasycené47,25 g
– nenasycené95,88 g
–– mononenasycené77,52 g
–– polynenasycené18,36 g
––– omega 30,80 g
Vláknina24,21 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy51,13 g
– cukry14,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g nízkého libovějšího bůčku Vepřový bok 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička šalvěje Šalvěj čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička koriandru Koriandr semena 5 g
1 lžička 1 lžička estragonu Estragon sušený 5 g
2 lžičky 2 lžičky Worcesteru Worcestrová omáčka 10 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1/2 1/2 brokolice (může být celá) Brokolice čerstvá 250 g
2 2 velké hlívy ustřičné Hlíva ústřičná syrová
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.