Nutriční hodnoty (Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 606 kJ / 2 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,54 g |
Tuky | 181,50 g |
– nasycené | 47,25 g |
– nenasycené | 95,88 g |
–– mononenasycené | 77,52 g |
–– polynenasycené | 18,36 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 24,21 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 51,13 g |
– cukry | 14,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g nízkého libovějšího bůčku | Vepřový bok | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička šalvěje | Šalvěj čerstvá | 5 g |
1 lžička 1 lžička koriandru | Koriandr semena | 5 g |
1 lžička 1 lžička estragonu | Estragon sušený | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky Worcesteru | Worcestrová omáčka | 10 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 brokolice (může být celá) | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 2 velké hlívy ustřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |