Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 843 kJ /
1 636 kcal
Bílkoviny122,07 g
– z toho živočišné bílkoviny119,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,17 g
Tuky101,45 g
– nasycené43,90 g
– nenasycené49,53 g
–– mononenasycené40,35 g
–– polynenasycené9,18 g
––– omega 30,22 g
Vláknina8,58 g
Cholesterol 1,92 g
Sodík 2,53 g
Sůl6,71 g
Sacharidy40,92 g
– cukry8,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 dkg 60 dkg vepřových jater Játra vepřová 600 g
mletý černý pepř na opepření jater Pepř černý mletý
2 PL 2 PL (polévkové lžíce)oleje
10 dkg 10 dkg špeku Špek 100 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
5 5 žampionů Žampion čerstvý
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
1 dcl 1 dcl červeného vína -měla jsem Modrý Portugal Víno červené suché 100 ml
centimetrový plátek plátek másla Máslo kravské
kdo má rád může použít zelenou nať z cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.