Nutriční hodnoty (Jahodová mlska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 43,32 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 21,11 g |
–– mononenasycené | 14,61 g |
–– polynenasycené | 6,51 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
– cukry | 290,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
500 g 500 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 balíček 1 balíček želatiny | Želatina vepřová | 10 g |