Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová mlska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 347 kJ /
2 473 kcal
Bílkoviny78,50 g
– z toho živočišné bílkoviny52,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,50 g
Tuky43,32 g
– nasycené10,00 g
– nenasycené21,11 g
–– mononenasycené14,61 g
–– polynenasycené6,51 g
––– omega 30,39 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 572 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy434,30 g
– cukry290,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
500 g 500 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 500 g
1 balíček 1 balíček želatiny Želatina vepřová 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.