Nutriční hodnoty (Pangasius na másle a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 328 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 1,66 g |
– nasycené | 0,61 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,45 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,81 g |
– cukry | 5,33 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky Pangasia | Pangas filet | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká lžíce másla (měla jsem Ramu máslovou) | Máslo kravské | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvé nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvé nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 kávové lžičky Gustinu (jemný kukuřičný škrob) | Škrob kukuřičný | |
olej | Olej řepkový |