Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangasius na másle a bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie328 kJ /
78 kcal
Bílkoviny3,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky1,66 g
– nasycené0,61 g
– nenasycené0,52 g
–– mononenasycené0,45 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,81 g
– cukry5,33 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky Pangasia Pangas filet
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká lžíce másla (měla jsem Ramu máslovou) Máslo kravské 1 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvé nasekané bazalky Bazalka čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvé nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
2 2 kávové lžičky Gustinu (jemný kukuřičný škrob) Škrob kukuřičný
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.