Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s avokádem a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 832 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 10,99 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 9,32 g |
–– mononenasycené | 7,89 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,42 g |
– cukry | 15,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 rajčat (nakrájených na kostičky) | Rajče červené čerstvé | 270 g |
1 1 avokádo( nakrájené na kostičky) | ||
1 1 menší konzerva tuňáka (olej slijeme) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku jarní cibulky ( na drobno nakrájené) | Cibulka jarní čerstvá | |
hrst hrst čerstvého koriandru nasekaného | Koriandr listy čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |