Nutriční hodnoty (Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 003 kJ / 1 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
Tuky | 55,08 g |
– nasycené | 26,94 g |
– nenasycené | 18,11 g |
–– mononenasycené | 16,91 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 20,93 g |
– cukry | 12,69 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g roštěné | Hovězí roštěnec | 600 g |
4 plátky 4 plátky parmské šunky | Šunka parmská | |
120 g 120 g nakládaných artyčoků | Artyčoky sterilované | 120 g |
4 lžíce 4 lžíce jemně strouhaného parmazánu | Parmezán | 60 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky nakládací směs Křehké maso (Kotányi) | ||
1 lžička 1 lžička sušeného česneku nebo 2 jemně utřené čerstvé stroužky | Česnek sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce jemně sekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
masový vývar | Vývar masový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |