Nutriční hodnoty (Plecko ve slaninové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 118 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,11 g |
Tuky | 105,54 g |
– nasycené | 46,30 g |
– nenasycené | 52,73 g |
–– mononenasycené | 45,23 g |
–– polynenasycené | 7,51 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 8,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
10 dkg 10 dkg pikantní slaniny delikates | Špek | 100 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar | Vývar masový | |
olej | Olej řepkový | |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 pokrájená kyselá okurka | Okurka polní zavařená |