Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Středomořský těstovinový salát podle Jeny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 217 kJ /
3 159 kcal
Bílkoviny75,53 g
– z toho živočišné bílkoviny35,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,36 g
Tuky207,01 g
– nasycené49,15 g
– nenasycené142,89 g
–– mononenasycené66,89 g
–– polynenasycené76,00 g
––– omega 32,47 g
Vláknina17,91 g
Cholesterol 377 mg
Sodík 3,61 g
Sůl8,75 g
Sacharidy240,28 g
– cukry20,86 g
––– laktóza6,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g těstovin fusilli Těstoviny pšeničné 250 g
150 g 150 g sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji 150 g
2 lžíce 2 lžíce kaparů ve vinném octu
2 lžíce 2 lžíce aceto balsamico Ocet balsamikový bílý 40 ml
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
150 g 150 g ricotty Ricotta 150 g
150 g 150 g majonézy Majonéza 150 g
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce sekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.