Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra s vínem na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 345 kJ /
1 277 kcal
Bílkoviny118,67 g
– z toho živočišné bílkoviny116,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky47,55 g
– nasycené9,52 g
– nenasycené29,66 g
–– mononenasycené20,74 g
–– polynenasycené8,93 g
––– omega 32,05 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 1,87 g
Sodík 605 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy67,33 g
– cukry35,83 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
150 ml 150 ml červenho vína Víno bílé suché 150 ml
250 g 250 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 250 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.