Nutriční hodnoty (Játra s vínem na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 345 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 47,55 g |
– nasycené | 9,52 g |
– nenasycené | 29,66 g |
–– mononenasycené | 20,74 g |
–– polynenasycené | 8,93 g |
––– omega 3 | 2,05 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 67,33 g |
– cukry | 35,83 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
150 ml 150 ml červenho vína | Víno bílé suché | 150 ml |
250 g 250 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 250 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |