Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční italská colomba)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie21 507 kJ /
5 140 kcal
Bílkoviny130,68 g
– z toho živočišné bílkoviny49,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,75 g
Tuky226,84 g
– nasycené98,63 g
– nenasycené111,49 g
–– mononenasycené79,18 g
–– polynenasycené32,31 g
––– omega 31,13 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 918 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy628,49 g
– cukry257,50 g
––– laktóza11,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
150 g 150 g rozpuštěného másla (nebo Hery) Máslo kravské 150 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g kandované pomerančové kůry (nebo kandovaného ovoce) Pomerančová kůra kandovaná 100 g
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.