Nutriční hodnoty (Velikonoční zajíčci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 10 277 kJ / 2 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 75,21 g |
– nasycené | 6,53 g |
– nenasycené | 63,96 g |
–– mononenasycené | 42,01 g |
–– polynenasycené | 21,94 g |
––– omega 3 | 5,83 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 375,84 g |
– cukry | 35,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
65 g 65 g oleje | Olej řepkový | 65 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
vejce na potření | Vejce slepičí |