Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdková ředkvičková pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 427 kJ /
819 kcal
Bílkoviny49,87 g
– z toho živočišné bílkoviny49,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,66 g
Tuky63,57 g
– nasycené32,22 g
– nenasycené26,28 g
–– mononenasycené17,78 g
–– polynenasycené8,50 g
––– omega 30,28 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 706 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,23 g
Sacharidy10,65 g
– cukry7,37 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce (natvrdo uvařená) Vejce slepičí 140 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 hrst 1 hrst pažitky Pažitka čerstvá
100 g 100 g kuřecího salámu Měkký salám 100 g
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
1 1 tavený smetanový sýr Sýr tavený
50 g 50 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
2 2 velké lžíce majonézy Majonéza
1 lžíce 1 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.