Nutriční hodnoty (Lahůdková ředkvičková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 427 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 63,57 g |
– nasycené | 32,22 g |
– nenasycené | 26,28 g |
–– mononenasycené | 17,78 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 706 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,23 g |
Sacharidy | 10,65 g |
– cukry | 7,37 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce (natvrdo uvařená) | Vejce slepičí | 140 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 hrst 1 hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
100 g 100 g kuřecího salámu | Měkký salám | 100 g |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1 1 tavený smetanový sýr | Sýr tavený | |
50 g 50 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 velké lžíce majonézy | Majonéza | |
1 lžíce 1 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |