Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé v remuládě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 905 kJ /
1 889 kcal
Bílkoviny78,25 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,25 g
Tuky169,36 g
– nasycené20,88 g
– nenasycené133,60 g
–– mononenasycené40,94 g
–– polynenasycené92,66 g
––– omega 32,85 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,44 g
Sacharidy12,15 g
– cukry2,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vařeného filé Treska filet 400 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
2 2 polévkové lžíce nakrájené naťové cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nakrájené petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 22.5 g
3 lžičky 3 lžičky Křeníku Křen sterilovaný
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
2 lžičky 2 lžičky vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky worcestru Worcestrová omáčka 2.5 ml
trošku trošku cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pálivá paprika podle chuti, lze vynechat Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.