Nutriční hodnoty (Rybí filé v remuládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 905 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,25 g |
Tuky | 169,36 g |
– nasycené | 20,88 g |
– nenasycené | 133,60 g |
–– mononenasycené | 40,94 g |
–– polynenasycené | 92,66 g |
––– omega 3 | 2,85 g |
Vláknina | 1,82 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 12,15 g |
– cukry | 2,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařeného filé | Treska filet | 400 g |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
2 2 polévkové lžíce nakrájené naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce nakrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
3 lžičky 3 lžičky Křeníku | Křen sterilovaný | |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky worcestru | Worcestrová omáčka | 2.5 ml |
trošku trošku cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pálivá paprika podle chuti, lze vynechat | Paprika pálivá |