Nutriční hodnoty (Kapr zapečený s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 67,04 g |
– nasycené | 42,58 g |
– nenasycené | 22,92 g |
–– mononenasycené | 20,93 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,22 g |
– cukry | 21,16 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
6 6 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
vývar | Vývar hovězí | |
pepř | Pepř černý |