Nutriční hodnoty (Sele-knedlo-zelo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 161 kJ / 1 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 213,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
Tuky | 50,91 g |
– nasycené | 12,28 g |
– nenasycené | 29,34 g |
–– mononenasycené | 15,08 g |
–– polynenasycené | 14,27 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 35,70 g |
– cukry | 22,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece ze selete (vč. kůže) | Sele plec | 1000 g |
1 sáček 1 sáček kořenící směsi Vepřová pečeně (Avokádo) | Kmín mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 sáček 1 sáček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |