Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sele-knedlo-zelo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 161 kJ /
1 472 kcal
Bílkoviny213,56 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,56 g
Tuky50,91 g
– nasycené12,28 g
– nenasycené29,34 g
–– mononenasycené15,08 g
–– polynenasycené14,27 g
––– omega 31,05 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 529 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy35,70 g
– cukry22,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece ze selete (vč. kůže) Sele plec 1000 g
1 sáček 1 sáček kořenící směsi Vepřová pečeně (Avokádo) Kmín mletý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
sádlo Sádlo vepřové
1 sáček 1 sáček kysaného zelí Zelí bílé kvašené
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.