Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčkový perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 658 kJ /
5 176 kcal
Bílkoviny115,69 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,33 g
Tuky110,74 g
– nasycené20,78 g
– nenasycené79,80 g
–– mononenasycené53,58 g
–– polynenasycené26,22 g
––– omega 36,14 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 3,72 g
Sůl0,92 g
Sacharidy913,15 g
– cukry462,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 625 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku krystalového cukru Cukr bílý 375 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
3 lžíce 3 lžíce marmelády Marmeláda jahodová 60 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžička 1 lžička sody nebo kypřicího prášku Jedlá soda 12 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
1 1 cukrářská čokoládová poleva (nebo čokoláda) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.