Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžové placičky "co lednice dala")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie4 969 kJ /
1 188 kcal
Bílkoviny33,75 g
– z toho živočišné bílkoviny10,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,37 g
Tuky11,39 g
– nasycené3,22 g
– nenasycené4,81 g
–– mononenasycené3,47 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 30,09 g
Vláknina9,58 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 581 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy233,15 g
– cukry16,09 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrníček 1 hrníček (200 ml) rýže (uvařené) Rýže bílá 250 g
1 1 velká hrst pórku (nasekaného) Pórek čerstvý
1 1 menší hrst mrkve (nastrouhané) Mrkev čerstvá 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku (prolisovaný) Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce bazalky (nasekané nebo bylinky dle své chuti) Bazalka čerstvá 15 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
olej (nebo tuk na smažení placiček) Olej řepkový
bazalka Bazalka čerstvá
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
tatarka Tatarská omáčka
lístky lístky bazalky (nasekané) Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.