Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tradiční matesy ze solených sleďů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie990 kJ /
237 kcal
Bílkoviny8,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,33 g
Tuky4,59 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené2,20 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,05 g
– cukry14,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 solení sledi (cca 25 cm) Sleď filet
3-4 3-4 cibule Cibule čerstvá 245 g
8 8 bobkových listů Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce celého pepře Pepř černý 15 g
1 lžíce 1 lžíce celého nového koření Nové koření 15 g
slunečnicový olej Olej slunečnicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.