Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 355 kJ /
2 475 kcal
Bílkoviny111,40 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,96 g
Tuky62,82 g
– nasycené14,67 g
– nenasycené28,11 g
–– mononenasycené22,46 g
–– polynenasycené5,66 g
––– omega 30,42 g
Vláknina52,40 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 926 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy342,20 g
– cukry28,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
8 8 uvařených vajec Vejce slepičí 560 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 zavařené okurky Okurka salátová čerstvá
20 cm 20 cm šunkového kabanosu Klobása
1 sáček 1 sáček Zelenina pod svíčkovou Mrkev čerstvá
1 sáček 1 sáček Zelenina do polévky Mrkev mražená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hořčice Hořčice plnotučná
olej Olej řepkový
lák z okurek Nálev z okurek
sterilované papriky Paprika červená sterilovaná
3 3 pstruh Pstruh
medvědí česnek Česnek medvědí čerstvý
vývar Vývar hovězí
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletá paprika Paprika červená sušená
chilli Chilli paprička sušená
kmín Kmín
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.