Nutriční hodnoty (Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 550 kJ / 2 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,80 g |
| Tuky | 178,70 g |
| – nasycené | 117,46 g |
| – nenasycené | 56,87 g |
| –– mononenasycené | 50,98 g |
| –– polynenasycené | 5,89 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 93,85 g |
| – cukry | 24,05 g |
| ––– laktóza | 20,53 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g mraženého špenátu | Špenát mražený | 150 g |
| 100 g 100 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 100 g 100 g sýra Raclete (nebo Nivy, Gordon Bleu) | Eidam 45% t. v s. | 100 g |
| 30 g 30 g sýra Leerdamer (ementálu, parmezánu) | Čedar | 30 g |
| 10 10 trubiček Cannelloni | Těstoviny pšeničné | |
| máslo (na vymazání pekáčku) | Máslo kravské | |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 100 g 100 g hladké celozrnné mouky (i obyčejná) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 215 ml 215 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 215 ml |
| 100 g 100 g sýra Čedar (strouhaného, eidam, ementál, gouda) | Čedar | 100 g |
| 100 g 100 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |