Nutriční hodnoty (Zdravá špaldová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 280 kJ / 3 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,30 g |
Tuky | 93,23 g |
– nasycené | 16,25 g |
– nenasycené | 67,98 g |
–– mononenasycené | 55,03 g |
–– polynenasycené | 12,95 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 78,15 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 551,03 g |
– cukry | 190,50 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky hladké | Mouka špaldová hladká | 500 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 ml 250 ml mléka (nebo vody) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořicového cukru | Cukr skořicový | 2.5 g |
trocha trocha namočených rozinek | Rozinky |