Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravá špaldová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 280 kJ /
3 652 kcal
Bílkoviny113,16 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,30 g
Tuky93,23 g
– nasycené16,25 g
– nenasycené67,98 g
–– mononenasycené55,03 g
–– polynenasycené12,95 g
––– omega 30,77 g
Vláknina78,15 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 357 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy551,03 g
– cukry190,50 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky hladké Mouka špaldová hladká 500 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 125 g
6 lžic 6 lžic olivového oleje Olej olivový 66 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 ml 250 ml mléka (nebo vody) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořicového cukru Cukr skořicový 2.5 g
trocha trocha namočených rozinek Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.