Nutriční hodnoty (Jahodová torta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 501 kJ / 3 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,48 g |
Tuky | 184,50 g |
– nasycené | 106,55 g |
– nenasycené | 66,46 g |
–– mononenasycené | 59,24 g |
–– polynenasycené | 7,22 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 377,80 g |
– cukry | 173,60 g |
––– laktóza | 30,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g krystalového cukru | Cukr bílý | 140 g |
140 g 140 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
3 plechovky 3 plechovky jahod (z jednoho kompotu si necháme šťávu dle potřeby na polití korpusu) | Meruňka zavařená | |
3 3 vanilkové pudinky (jahodové) | Puding v prášku | 120 g |
175 g 175 g másla | Máslo kravské | 175 g |
cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
0,6 l 0,6 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600.0000238418579 ml |
(0,3 l (0,3 l šťávy z kompotu) | ||
2 2 balíky trubiček | ||
kokos na posypání | Kokos strouhaný | |
zdobení podle vkusu | Cukrářské zdobení |