Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová torta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 501 kJ /
3 466 kcal
Bílkoviny70,83 g
– z toho živočišné bílkoviny56,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,48 g
Tuky184,50 g
– nasycené106,55 g
– nenasycené66,46 g
–– mononenasycené59,24 g
–– polynenasycené7,22 g
––– omega 30,70 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 650 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy377,80 g
– cukry173,60 g
––– laktóza30,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g krystalového cukru Cukr bílý 140 g
140 g 140 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 140 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
mouka Mouka pšeničná hladká
tuk na vymazání formy Margarín
3 plechovky 3 plechovky jahod (z jednoho kompotu si necháme šťávu dle potřeby na polití korpusu) Meruňka zavařená
3 3 vanilkové pudinky (jahodové) Puding v prášku 120 g
175 g 175 g másla Máslo kravské 175 g
cukr dle potřeby Cukr bílý
0,6 l 0,6 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600.0000238418579 ml
(0,3 l (0,3 l šťávy z kompotu)
2 2 balíky trubiček
kokos na posypání Kokos strouhaný
zdobení podle vkusu Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.