Nutriční hodnoty (Kuřecí pochoutka v zakysance s rajčaty a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 278 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 26,83 g |
– nasycené | 16,82 g |
– nenasycené | 8,50 g |
–– mononenasycené | 6,86 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 49,63 g |
– cukry | 32,52 g |
––– laktóza | 17,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí maso | Kuře prso | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kostka 1 kostka slepičího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
9 9 menších žampionů | Žampion čerstvý | |
9 9 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 270 g |
1 1 zelená paprika (použila jsem červenou, pro barevnost se víc hodí zelená) | Paprika zelená čerstvá | |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
tuk (na restování cibule) | Margarín |