Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Platýs oceánologa Piccarda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 874 kJ /
448 kcal
Bílkoviny3,15 g
– z toho živočišné bílkoviny3,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky47,50 g
– nasycené24,05 g
– nenasycené22,65 g
–– mononenasycené19,50 g
–– polynenasycené3,15 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy1,95 g
– cukry1,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 platýs
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
pár lžic pár lžic Dionské hořčice(nebo Kremžské)
hlíva ústřičná(nebo jiné houby) Hlíva ústřičná syrová
50 ml 50 ml sladké smetany 30-33% Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 1 limetka(nebo citron)
hrst hrst pažitky(nebo petrželky)
trochu trochu bazalky Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
malinko oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.