Nutriční hodnoty (Platýs oceánologa Piccarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 874 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 47,50 g |
– nasycené | 24,05 g |
– nenasycené | 22,65 g |
–– mononenasycené | 19,50 g |
–– polynenasycené | 3,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 1,95 g |
– cukry | 1,90 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 platýs | ||
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
pár lžic pár lžic Dionské hořčice(nebo Kremžské) | ||
hlíva ústřičná(nebo jiné houby) | Hlíva ústřičná syrová | |
50 ml 50 ml sladké smetany 30-33% | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 1 limetka(nebo citron) | ||
hrst hrst pažitky(nebo petrželky) | ||
trochu trochu bazalky | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
malinko oleje | Olej řepkový |