Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s vepřovým masem, kyselou zeleninou a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 242 kJ / 1 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 79,90 g |
– nasycené | 31,10 g |
– nenasycené | 33,05 g |
–– mononenasycené | 26,85 g |
–– polynenasycené | 6,20 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 74,30 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středně velkých brambor (na 5 porcí) | Brambor zimní | 400 g |
500 g 500 g vepřové krkovice (nebo kýty) | Vepřová krkovice | 500 g |
1 sklenička 1 sklenička nakládané zeleniny Kunovjanka | Zelenina směs sterilovaná | |
1 kelímek 1 kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
tuk na vymazání pekáčku | Margarín |