Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 346 kJ /
1 517 kcal
Bílkoviny37,95 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,91 g
Tuky65,21 g
– nasycené11,25 g
– nenasycené46,68 g
–– mononenasycené39,68 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,18 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 411 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy187,83 g
– cukry94,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 menší řepy (nebo jeden pohár sterilované) Červená řepa čerstvá
1/2 kila 1/2 kila brambor Brambor zimní 500 g
lístky lístky mladého špenátu Špenát čerstvý
3 3 vařená vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
4 PL 4 PL olivového oleje Olej olivový 44 ml
4 PL 4 PL vinného octa (nebo balsamico) Ocet vinný bílý 80 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 PL 1 PL křenu Křen čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.