Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 788 kJ /
1 622 kcal
Bílkoviny176,45 g
– z toho živočišné bílkoviny155,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky48,53 g
– nasycené10,11 g
– nenasycené21,66 g
–– mononenasycené15,66 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 30,28 g
Vláknina24,70 g
Cholesterol 2,96 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,82 g
Sacharidy108,78 g
– cukry14,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 středních uvařených brambor ve slupce Brambor zimní 400 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 1 kompotovou misku mražené kukuřice Kukuřice mražená
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
500-750 g 500-750 g vepřových jater Játra vepřová 625 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.