Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 788 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 48,53 g |
– nasycené | 10,11 g |
– nenasycené | 21,66 g |
–– mononenasycené | 15,66 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 24,70 g |
Cholesterol | 2,96 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 108,78 g |
– cukry | 14,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středních uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kompotovou misku mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
500-750 g 500-750 g vepřových jater | Játra vepřová | 625 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá |