Nutriční hodnoty (Kopřivový sirup s trochou pampelišek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 34 137 kJ / 8 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 1,80 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,32 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 10,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 027,45 g |
– cukry | 2 006,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 listů 130 listů kopřivy | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
50-60 g 50-60 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
2 kg 2 kg cukru | Cukr bílý | 2000 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
30 30 pampeliškových květů | Pampeliška květ čerstvý | |
2-3 2-3 citrony | Citrón čerstvý | 225 g |