Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdlová buchta, hrnková)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie17 154 kJ /
4 100 kcal
Bílkoviny83,16 g
– z toho živočišné bílkoviny39,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,10 g
Tuky43,49 g
– nasycené10,81 g
– nenasycené20,16 g
–– mononenasycené13,20 g
–– polynenasycené6,96 g
––– omega 30,57 g
Vláknina54,15 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 510 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy816,90 g
– cukry536,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pomazánkové máslo Pomazánka mléčná
4-5 4-5 vajec Vejce slepičí 315 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru Cukr bílý 375 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
trošku trošku mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
10-12 10-12 menších jablek Jablko čerstvé 1650 g
rozinky Rozinky
skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.