Nutriční hodnoty (Štrúdlová buchta, hrnková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 17 154 kJ / 4 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,10 g |
Tuky | 43,49 g |
– nasycené | 10,81 g |
– nenasycené | 20,16 g |
–– mononenasycené | 13,20 g |
–– polynenasycené | 6,96 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 54,15 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 816,90 g |
– cukry | 536,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 375 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
trošku trošku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
10-12 10-12 menších jablek | Jablko čerstvé | 1650 g |
rozinky | Rozinky | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |