Nutriční hodnoty (Pangasius rolky s moravskou klobásou a špekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 265 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 7,94 g |
– nasycené | 5,34 g |
– nenasycené | 2,49 g |
–– mononenasycené | 2,05 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 21,95 g |
– cukry | 11,17 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks filety pangasia (lze i z jiné ryby) | Pangas filet | |
4 ks 4 ks moravské klobásy | Klobása | |
špek | Špek | |
zelené koření na ryby (petržel, tymián, libeček) | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 50 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 lžičky 4 lžičky rajčatového protlaku (kečupu) | Protlak rajčatový | 20 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 ks 2 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 160 g |
zelená cibulka naťovka | Cibulka jarní čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |