Nutriční hodnoty (Okurkový tatarák s chorizem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 192 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 81,77 g |
– nasycené | 34,06 g |
– nenasycené | 40,01 g |
–– mononenasycené | 20,05 g |
–– polynenasycené | 19,96 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 11,40 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g |
4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
150 g 150 g Choriza | Chorizo | 150 g |
50 g 50 g Parmazánu | Parmezán | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
rukola | Rukola čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |