Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jehněčí kýta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 962 kJ /
2 381 kcal
Bílkoviny37,35 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,10 g
Tuky127,64 g
– nasycené61,57 g
– nenasycené63,07 g
–– mononenasycené54,00 g
–– polynenasycené9,07 g
––– omega 30,30 g
Vláknina37,90 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,00 g
Sacharidy253,65 g
– cukry15,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí stehno Jehněčí kýta
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
tymián Tymián sušený
olej Olej řepkový
1,5 kg 1,5 kg malých ve šlupce uvarených brambor Brambor zimní 1500 g
olej Olej řepkový
mletá červená paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.