Nutriční hodnoty (Pečená jehněčí kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 962 kJ / 2 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 127,64 g |
– nasycené | 61,57 g |
– nenasycené | 63,07 g |
–– mononenasycené | 54,00 g |
–– polynenasycené | 9,07 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 253,65 g |
– cukry | 15,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí stehno | Jehněčí kýta | |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
tymián | Tymián sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1,5 kg 1,5 kg malých ve šlupce uvarených brambor | Brambor zimní | 1500 g |
olej | Olej řepkový | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená |