Nutriční hodnoty (Jahodový dort se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 27 659 kJ / 6 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,76 g |
Tuky | 382,18 g |
– nasycené | 167,51 g |
– nenasycené | 192,70 g |
–– mononenasycené | 148,75 g |
–– polynenasycené | 43,95 g |
––– omega 3 | 12,63 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 678,45 g |
– cukry | 313,00 g |
––– laktóza | 34,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 5 g |
1 konzerva 1 konzerva jahod | Jahody čerstvé | |
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
želatina | Želatina vepřová |