Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dort se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie27 659 kJ /
6 611 kcal
Bílkoviny104,30 g
– z toho živočišné bílkoviny52,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,76 g
Tuky382,18 g
– nasycené167,51 g
– nenasycené192,70 g
–– mononenasycené148,75 g
–– polynenasycené43,95 g
––– omega 312,63 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 726 mg
Sůl2,35 g
Sacharidy678,45 g
– cukry313,00 g
––– laktóza34,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 vanilkový pudink bez vaření Puding v prášku
1/2 sáčku 1/2 sáčku ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky 5 g
1 konzerva 1 konzerva jahod Jahody čerstvé
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
želatina Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.