Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 728 kJ / 5 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 161,16 g |
– nasycené | 23,83 g |
– nenasycené | 125,47 g |
–– mononenasycené | 89,05 g |
–– polynenasycené | 36,42 g |
––– omega 3 | 10,41 g |
Vláknina | 15,96 g |
Cholesterol | 581 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 884,05 g |
– cukry | 436,45 g |
––– laktóza | 51,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
jahody (nebo jakékoliv jiné ovoce) | Jahody čerstvé | |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |