Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 728 kJ /
5 432 kcal
Bílkoviny103,44 g
– z toho živočišné bílkoviny53,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,38 g
Tuky161,16 g
– nasycené23,83 g
– nenasycené125,47 g
–– mononenasycené89,05 g
–– polynenasycené36,42 g
––– omega 310,41 g
Vláknina15,96 g
Cholesterol 581 mg
Sodík 754 mg
Sůl2,43 g
Sacharidy884,05 g
– cukry436,45 g
––– laktóza51,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
jahody (nebo jakékoliv jiné ovoce) Jahody čerstvé
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
800 ml 800 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 800 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.