Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kološvarské zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 930 kJ /
2 134 kcal
Bílkoviny104,72 g
– z toho živočišné bílkoviny94,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,12 g
Tuky143,02 g
– nasycené67,73 g
– nenasycené70,48 g
–– mononenasycené55,97 g
–– polynenasycené14,52 g
––– omega 30,22 g
Vláknina9,66 g
Cholesterol 446 mg
Sodík 3,66 g
Sůl8,73 g
Sacharidy104,20 g
– cukry14,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového plecka Vepřová plec 300 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
70 g 70 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
100 g 100 g rýže Rýže bílá 100 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
150 g 150 g paprikové klobásy Klobása 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.