Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 643 kJ /
3 500 kcal
Bílkoviny88,64 g
– z toho živočišné bílkoviny52,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,00 g
Tuky262,96 g
– nasycené75,32 g
– nenasycené150,10 g
–– mononenasycené53,60 g
–– polynenasycené96,50 g
––– omega 315,41 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 731 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy185,64 g
– cukry143,44 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
80 g 80 g hnědého cukru nebo třtinového cukru Cukr třtinový 80 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g mletých ořechů nebo mandlí Vlašské ořechy mleté 200 g
100 g 100 g strouhané hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
1 sklenička 1 sklenička brusinkového kompotu (370 g) Brusinky zavařené
1,5 1,5 šlehačky rostlinné (nebo klasické) Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.