Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-vanilkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie11 487 kJ /
2 745 kcal
Bílkoviny140,92 g
– z toho živočišné bílkoviny122,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,60 g
Tuky136,95 g
– nasycené33,26 g
– nenasycené75,05 g
–– mononenasycené34,22 g
–– polynenasycené40,83 g
––– omega 36,01 g
Vláknina6,48 g
Cholesterol 2,41 g
Sodík 1,42 g
Sůl3,19 g
Sacharidy234,05 g
– cukry171,14 g
––– laktóza63,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 9 vajec Vejce slepičí 630 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
5 lžic 5 lžic nastrouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 75 g
7 lžic 7 lžic cukru krystal Cukr bílý 105 g
6 6 vanilkových pudinkových prášku Puding v prášku
1,3 litru 1,3 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1299.9999523162842 ml
vanilkový cukr do pudinku Cukr vanilkový
nastrouhané vlašské ořechy Vlašské ořechy
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
marcipán Marcipán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.