Nutriční hodnoty (Ořechovo-vanilkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 11 487 kJ / 2 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,60 g |
Tuky | 136,95 g |
– nasycené | 33,26 g |
– nenasycené | 75,05 g |
–– mononenasycené | 34,22 g |
–– polynenasycené | 40,83 g |
––– omega 3 | 6,01 g |
Vláknina | 6,48 g |
Cholesterol | 2,41 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 234,05 g |
– cukry | 171,14 g |
––– laktóza | 63,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
9 9 vajec | Vejce slepičí | 630 g |
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
5 lžic 5 lžic nastrouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
7 lžic 7 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 105 g |
6 6 vanilkových pudinkových prášku | Puding v prášku | |
1,3 litru 1,3 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1299.9999523162842 ml |
vanilkový cukr do pudinku | Cukr vanilkový | |
nastrouhané vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
marcipán | Marcipán |