Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 787 kJ / 5 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,00 g |
Tuky | 219,88 g |
– nasycené | 57,68 g |
– nenasycené | 147,45 g |
–– mononenasycené | 108,61 g |
–– polynenasycené | 38,84 g |
––– omega 3 | 10,57 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 824,14 g |
– cukry | 343,84 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
0,5-0,75 hrnku 0,5-0,75 hrnku vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 157.4999988079071 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
rebarbora (nebo ovoce) | Rebarbora čerstvá | |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |