Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč s rebarborou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 787 kJ /
5 685 kcal
Bílkoviny92,60 g
– z toho živočišné bílkoviny26,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,00 g
Tuky219,88 g
– nasycené57,68 g
– nenasycené147,45 g
–– mononenasycené108,61 g
–– polynenasycené38,84 g
––– omega 310,57 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy824,14 g
– cukry343,84 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
0,5-0,75 hrnku 0,5-0,75 hrnku vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 157.4999988079071 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
rebarbora (nebo ovoce) Rebarbora čerstvá
trochu trochu cukru Cukr bílý
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.