Nutriční hodnoty (Kuře na bazalce v rajčatovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 253 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 11,16 g |
– nasycené | 1,59 g |
– nenasycené | 9,44 g |
–– mononenasycené | 7,93 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 15,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,82 g |
– cukry | 13,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře celé nebo 6 ks kuřecích řízků | Kuře | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
loupaná rajčata v plechovce plechovce | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
10 ks 10 ks čerstvých cherry rajčatek | Rajčata cherry | 300 g |
2 plátky 2 plátky čerstvého citronu | Citrón čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (nemusí být) | Protlak rajčatový | 15 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř bílý mletý | Pepř bílý | |
6 6 větších listů čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
vývar (voda) na podlití | Vývar hovězí |