Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na bazalce v rajčatovém lůžku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 253 kJ /
299 kcal
Bílkoviny4,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,69 g
Tuky11,16 g
– nasycené1,59 g
– nenasycené9,44 g
–– mononenasycené7,93 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,01 g
Vláknina15,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,82 g
– cukry13,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře celé nebo 6 ks kuřecích řízků Kuře
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
loupaná rajčata v plechovce plechovce Dužina červeného rajčete čerstvá
10 ks 10 ks čerstvých cherry rajčatek Rajčata cherry 300 g
2 plátky 2 plátky čerstvého citronu Citrón čerstvý
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (nemusí být) Protlak rajčatový 15 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř bílý mletý Pepř bílý
6 6 větších listů čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
vývar (voda) na podlití Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.