Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie8 kJ /
2 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,21 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
klasický olejový korpus
místo kakaa trochu trochu červeného barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 1 pařížská šlehačka Šlehačka 35%
1 1 hotový pudink v kelímku Puding v prášku
1/4 1/4 másla Máslo kravské 0.25 g
1 1 malý kakaový Pribiňáček
marcipán (ze sušeného mléka) Marcipán
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.