Nutriční hodnoty (Jarní dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 8 kJ / 2 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,21 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
klasický olejový korpus | ||
místo kakaa trochu trochu červeného barviva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
1 1 pařížská šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 1 hotový pudink v kelímku | Puding v prášku | |
1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
1 1 malý kakaový Pribiňáček | ||
marcipán (ze sušeného mléka) | Marcipán | |
potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |