Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní cibulková)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 275 kJ /
783 kcal
Bílkoviny48,32 g
– z toho živočišné bílkoviny43,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky41,92 g
– nasycené11,31 g
– nenasycené22,91 g
–– mononenasycené17,38 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 31,06 g
Vláknina11,55 g
Cholesterol 807 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy50,85 g
– cukry25,75 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
oříšek oříšek másla Máslo kravské
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
uvařené brambory Brambor zimní
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
1/2 1/2 -1 plechovka kondenzovaného mléka Mléko kondenzované slazené
ocet dle chuti Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.