Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celero-zázvorové hovězí na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 465 kJ /
828 kcal
Bílkoviny121,19 g
– z toho živočišné bílkoviny116,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,97 g
Tuky22,96 g
– nasycené13,20 g
– nenasycené8,18 g
–– mononenasycené6,78 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,18 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy28,39 g
– cukry19,14 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg falešné svíčkové Hovězí kýta 500 g
5 cm 5 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1/4 1/4 středního celeru Celer bulva čerstvá 135 g
2 2 vrchovaté PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
kousek kousek másla Máslo kravské
3 3 střední cibule na drobno Cibule čerstvá 210 g
1 kostka 1 kostka hovězího bujonu Bujón hovězí 9 g
2 2 vrchovaté KL solamylu (případně víc,podle kvality škrobu) Bramborový škrob
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.