Nutriční hodnoty (Rychlé ořechové řezy - hrnkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 985 kJ / 5 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 90,00 g |
Tuky | 221,05 g |
– nasycené | 42,09 g |
– nenasycené | 147,35 g |
–– mononenasycené | 30,50 g |
–– polynenasycené | 116,85 g |
––– omega 3 | 18,96 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 643 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 680,95 g |
– cukry | 282,45 g |
––– laktóza | 18,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cukr na posypání | Cukr bílý | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |